Yhteistyökumppanit

CLARION LIVING. NOT JUST STAYING.

Meidän mielestämme hotellit ovat paljon muutakin kuin nukkumapaikkoja. Parhaimmillaan ne ovat maagisia kohtaamispaikkoja elämän tärkeinä hetkinä. Haluamme auttaa luomaan KASVA!-tapahtumasta merkittävän, mieleenpainuvan kokemuksen, jonka parhaat hetket osallistujat muistavat koko loppuelämänsä. Tervetuloa Clarion Hotel Helsinkiin!

JUMP INTO POOL.

Kyllä, Clarion Hotel Helsingissä voit kirjaimellisesti hypätä lämmitettyyn kattouima-altaaseen 16. kerroksisen tornihotellimme katolla. Sauna on lämmitetty ja kuntosalille pääsee virkistäytymään - kaikissa Stadin parhaat näköalat, tottakai. Mitä vielä odotat? Varaa majoitus Clarion Hotel Helsinkiin!

YOUR LIVING ROOM.

Clarion Hotel Helsinki sijaitsee Jätkäsaaren rannalla, kävelymatkan päässä Helsingin keskustasta. Meillä KASVA!-tapahtuma ei rajoitu pelkkään tapahtumatilaan, vaan koko hotelli on olohuoneesi tapahtuman ajan. Nauti Stadin parhaista cocktaileista Sky Room -näköalabaarissa, herkuttele Manhattanin makuja Kitchen & Table-ravintolassa tai pidä tauko pöytäfutista pelaillen Living Room Barissa. Tervetuloa Clarion Hotel Helsinkiin!

MAKITA

Makita Oy on japanilaisen Makita Corporationin täysin omistama tytäryhtiö ja ollut tuotemerkkinä Suomenmarkkinoilla jo vuodesta 1979 lähtien. Oma tytäryhtiö Makita Oy perustettiin Suomeen keväällä 2001.

Makita Corporation on yli 100 vuoden ajan panostanut tuotekehitykseen ja laatuun. Tämä on varmistanutMakitan aseman yhtenä maailman johtavista sähkötyökalujen valmistajista ja antanut Makita Oy:llemahdollisuuden kasvaa yhdeksi alueensa merkittävimmäksi sähkötyökalutoimittajaksi. MakitaCorporationin tuotevalikoima on laaja, sillä valmistuksessa on yli 1000 erilaista mallia. Makita Oy:nmyyntivalikoimassa on noin puolet. Myös Dolmarin ja Makitan polttomoottorisahat kuuluvattuotevalikoimaan. Makitan tuotteeita saa useilta sadoilta yhteistyökumppaneilta kautta maan.

Kaikkien Makita- ja Dolmar-tuotteiden myynti tapahtuu valtuutettujen jälleenmyyjien kautta. Lisätiedot www.makita.fi

TRADEKA

Omistaminen tekee hyvää. Tradeka on moderni 230 000 jäsenen omistajaosuuskunta, jonka johtoajatus on merkityksellinen omistajuus.

Uskomme, että omistajana voimme edistää liiketoimintaa, joka tuottaa sekä hyvää tulosta että hyvää suomalaiselle yhteiskunnalle. Jaamme tänäkin vuonna merkittävän osan tuloksestamme yhteiseen hyvään hankkeille, jotka aktivoivat ja tukevat kansalaisia, uudistavat toimintatapoja ja mahdollistavat uudenlaista kansalaisjärjestö- tai yritystoimintaa. Erityisenä painopistealueena on ollut oikeudenmukaisen ja kaikki suomalaiset huomioivan digitalisaation tukeminen.

MAGNUSSON LAW

Magnusson is one of the few truly international law firms present in
Finland. The Finnish team (30 lawyers) provides advice to companies from
start-up ventures to stock-listed companies.


The firm is very experienced in cross-border transactions. The core legal areas are corporate and M&A, restructuring and insolvency, dispute resolution, real estate, employment and technology. In addition,the firm advises clients in other legal areas such as energy and infrastructure, intellectual property and banking and finance. The firm is regularly recommended by independent standard-setting publications, such as The Legal 500 EMEA, Chambers Global and Chambers Europe.

SLURP

SLURP tarjoaa markkinoiden laajimman
kirjon erilaisia pienpaahtimokahveja yhteensä jo noin 20 pienpaahtimon valikoimista. Pienpaahtimot valitsevat mielenkiintoisimmat ja laadukkaimmat kahvit ympäri maailmaa. Kahvit ovat yleensä viimeisistä poimitusta sadoista, mikä takaa myös raakakahvin tuoreuden. Vihreät pavut parhaimmilta viljelijöiltä paahdetaan paahtimoissa täydellisyyteen
ja toimitetaan silloin, kun kahvin maku on parhaimmillaan.

SLURP kahvielämyksessä saat jokaisessa lähetyksessä uuden mielenkiintoisen ja taatusti maukkaan kahvin pienpaahtimoidemme valikoimista suoraan kotiisi. Huolehdimme
siitä, että sinulle valitut kahvit ovat juuri niitä, joista eniten pidät.

MYYNNIN JA MARKKINOINNIN AMMATTILAISET

MMA toimii jäsentensä ammatillisena etujärjestönä, valvoo ja kehittää
jäsenten yhteiskunnallisia, taloudellisia ja ammatillisia etuja,
kehittää jäsenten ammattitietoja ja -taitoja. MMA yhdistää, rakentaa
verkostoa ja vuorovaikutusta ammattilaisten välille: yhdessä olemme
enemmän.
Tarjoamme jäsenillemme tukea ja turvaa työelämään ja sen
muutostilanteisiin sekä runsaasti koulutuksia. Jäsenpalvelumme kattaa
muun muassa oikeusturvapalvelun ja ansiosidonnaisen työttömyysturvan.

POLE4FIT

Pole4fit Oy on vuonna 2009 perustettu liikunta- ja tanssialan palveluita tarjoava yritys. Toimimme päätoimisesti Pasilassa sijaitsevan tanssikoulumme tiloissa. Tammikuun lopulla 2015 avasimme toisen toimipisteen Kamppiin, Lönnrotinkadulle.Painotamme tankotanssikoulullamme harjoittelun hauskuutta ja liikkumisen iloa,tavoitteena itsensä kehittäminen ja terve keho.Olet tervetullut tunneillemme ikääsi, kokoasi tai liikuntataustaasi katsomatta! Tarjoamme turvallisen harjoitteluympäristön sekä sopivasti haastetta kaiken tasoisille liikkujille.

HOIVANET

aluamme tehdä sinun arjestasi helpompaa
Perheen
arjen pyörittäminen on usein aikamoista taiteilua ja siihen on tärkeä
saada tarvittaessa apua. Jokainen perhe ansaitsee meidän mielestämme
”ylimääräisen perheenjäsenen”, jonka puoleen kääntyä mihin aikaan
vuorokaudesta tahansa.