Rohkeus! Intohimo! Kestävyys!

KASVA! = Rohkeus + Intohimo + Kestävyys

Todellinen kasvu ja kehittyminen tapahtuu mukavuusalueen ulkopuolella. Todelliseen kasvuun tarvitaan rohkeutta, intohimoa ja kestävyyttä. Näitä voimia valjastamalla puskemme läpi hankaluuksien. KASVA!-tapahtuma rakentuu näiden kolmen teeman ympärille. KASVA!-tapahtumassa käytetystä ajasta jää jotain konkreettista käteen osallistujille.

Kaikki tiedot ovat alustavia ja muutokset ovat mahdollisia.

Lauantain puhujat ja koulutukset

Alla esittely vahvistuneista Key noteista.

Harry "Hjallis" Harkimo

"Olen kokenut monta kertaa miltä tuntuu elää veitsenterällä, lähellä konkurssia. Olen epäonnistunut bisneksissä. Mutta taas toisaalta tiedän myös miltä tuntuu tehdä huomattavia voittoja. Niinpä on tietysti helppo hehkuttaa kasvuyrittäjille kuinka hienoa yrittäminen voi olla. Mutta tappiot ja voitot herättävät tunteita vain hetken. Kestävä motivaatio yrittäjäksi tulee jostain ihmisen sisältä, jos siinä on mukana innostus omia projekteja.

Jos haluamme vaikkapa Suomen menestyvän, ainakin joidenkin pitää olla rohkeita. Emme voi tyytyä siihen mitä meillä jo on. Muuten käy huonosti.

Rohkeutta on uskoa asiaansa, toimia ja tehdä niin kuin uskoo olevan oikein."

Erik Bertrand Larssen (in English)

Mikä erottaa voittajan toiseksi parhaasta? Tämä on yksi kysymyksistä, johon Erik Bertrand Larssen pyrkii antamaan vastauksen ensimmäisessä kirjassaan. Erik on taloustieteen maisteri, bestseller-kirjailija ja Norjan johtava suorituskyvyn valmentaja urheilu- ja yritysmaailmassa. Hänen kirjoja on myyty yli 450 000 kappaletta 13 eri kielellä.

Erik oli nuorena luokkansa pienin lapsi ja luokkakaverit jättivät hänet leikkien ulkopuolelle. Hän luki tarinoita huippu-urheilijoista, keksijöistä ja poliitikoista, jotka tekivät jotakin ainutlaatuista. Erik löysi motivaationsa siitä, että monilla roolimalleilla oli karkea lapsuus ja ohuet mahdollisuudet menestykseen.

Tänä päivänä Erik valmentaa ihmisiä ja yrityksiä kohti parempaa suorituskykyä. Hänen asiakkaita ovat muun muassa olympiaurheilijat sekä yritysjohtajat tunnetuista kansainvälisistä yrityksistä, kuten Microsoft, Boston Consulting Group ja StatOil. Hänellä on monialainen kokemus liiketoiminnasta, sotilaallisesta koulutuksesta ja huippu-urheilusta. Tämä on antanut hänelle laajan näkemyksen siitä kuinka jokainen voi menestyä pienien muutoksien myötä.

Keynote pidetään englanniksi.

Evon Söderlund (in English)

Evon Söderlund on monelle tuttu Taivas+Helvetti -kirjoista. Hänen tarinansa innostaa, kannustaa ja inspiroi! KASVA! -vaalikokouksen Key Note Speaker on nuori ja kunnianhimoinen Evon Söderlund, tapahtumahotelli Huoneen perustaja ja toimitusjohtaja.

HUONE on maailman ensimmäinen tapahtumahotelli, jolla on kunnianhimoiset kasvusuunnitelmat. Helsingissä ja Singaporessa toimiva Huone aikoo avata kymmenen uutta toimipistettä seuraavan kahden vuoden sisällä.

Erinomainen esimerkki kaikille palveluyritysten kansainvälistymisestä kiinnostuneille.

Keynote pidetään englanniksi.

Jari Kaitera

TWID Oy:n perustaja & CEO Jari Kaitera tulee vetämään workshopin KASVA!-kokoukseen. Jarilla on 20 vuoden kokemus B2B-ohjelmistoliiketoiminnan kasvattamisesta ja kansainvälistämisestä. Viimeiset seitsemän vuotta Jari on vetänyt TWID Oy:tä, joka erikoistuu digitaalisen yrityskoulutuksen ohjelmistoratkaisuihin

Tämän workshopin jälkeen tiedät:

- Miten digitaalinen koulutus auttaa boostaamaan liiketoimintaasi

- Miksi juuri nyt on oikea aika aloittaa- Miten pääset nopeiten ja helpoiten liikkeelle digitaalisen koulutuksen parissa

- Mitkä ovat yleisimmät virheet ja miten pystyt välttämään ne

Elina Koivumäki

Vain 26-vuotiaana asianajotoimiston osakkaaksi, 17 vuoden menestyvä ura kasvavassa yrityksessä ja sitten yhtäkkiä hyppy yrittäjäksi vuonna 2016. Mikäs nainen tämä on?

Elina Koivumäki on ehkä Suomen sosiaalisin juristi, hän bloggaa, tekee podcasteja ja puhuu ammatikseen. Mm. Tapahtumahotelli Huoneen ja Kyrö Distillery Companyn osakkaana Elinaa kiinnostaa hallitustyöskentely ja aktiivinen omistajuus sekä elinikäinen oppiminen.

Elinan tarinasta moni nuorkauppakamarilainen tulee saamaan uusia ajatuksia omalle ura- tai yrittäjäpolulleen. Elina lähti jo nuorena määrätietoisesti tavoittelemaan unelmiaan ja hakemaan vastuullisia paikkoja. Hänen tarinansa osoittaa meille kuinka merkittäviä verkostot, uusiin ihmisiin tutustuminen ja heidän tutustuttaminen toisiinsa on.

Elinan asiantuntijuus on laajaa liiketoiminnan kehittämisestä ja digitalisaatiosta asiakaskokemuksen parantamiseen sekä markkinointiviestinnän konsepteihin ja henkilöbrändäykseen, josta hän on itse kävelevä esimerkki. Ja moni varmasti tunnistaa Elinan erityisesti uuden tietosuoja-asetuksen guruna.

Kannattaa tulla kuuntelemaan tämän säteilevän naisen tarinaa omasta intohimostaan ja siitä, miten sen saa rohkeasti toteutettua omassa työelämässään! Tutustu Elinaan lisää: www.elinakoivumaki.com

Peter Fagerholm

Friends & Brgrs on Suomen suurin hampurilaisketju premiumburgereissa ja yksi maailman ensimmäisistä Fresh Casual -ketjuista. Yritys tunnetaan pyrkimyksestään käyttää paikallisia raaka-aineita ja välttää lisäaineita.

Friends & Brgrsin konseptiin kuuluu myös, että ruoka tehdään alusta alkaen ravintoloiden keittiöissä ja siksi kaikilla ravintoloilla on esimerkiksi oma leipomo.

Vuonna 2014 perustetun ketjun nopea kansainvälinen kasvu on osa yrityksen rohkeaa strategiaa. Frankfurtiin keväällä 2019 avattava ravintola tulee olemaan yrityksen kahdeksas ravintola ja toinen Saksassa.

Yrittäjä ja toimitusjohtaja Peter Fagerholm tulee kertomaan
Friends & Brgrs:n mielenkiintoisen tarinan ja reseptit kansainväliseen kasvuun tiukasti kilpailluilla pikaruokamarkkinoilla.

Senaattoriohjelma

Lauantaina senaattoreille järjestetään ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua Helsinkiin uudenlaisista näkökulmista. Lisätietoa ja tiedot tarvittavasta varustuksesta ilmoitetaan myöhemmin. Ohjelmaan mahtuu max. 60 osallistujaa.

Lastenohjelma

Myös perheen pienimmät on huomioitu. Tarkemmat tiedot myöhemmin.

Seuralaisohjelma

Seuralaiset voivat osallistua koulutuksiin tai kaikille avoimiin elämysohjelmiin.