Rohkeus! Intohimo! Kestävyys!

KASVA! = Rohkeus + Intohimo + Kestävyys

Todellinen kasvu ja kehittyminen tapahtuu mukavuusalueen ulkopuolella. Todelliseen kasvuun tarvitaan rohkeutta, intohimoa ja kestävyyttä. Näitä voimia valjastamalla puskemme läpi hankaluuksien. KASVA!-tapahtuma rakentuu näiden kolmen teeman ympärille. KASVA!-tapahtumassa käytetystä ajasta jää jotain konkreettista käteen osallistujille.

Kaikki tiedot ovat alustavia ja muutokset ovat mahdollisia.

Perjantain puhujat ja koulutukset

Perjantain avaa Enter Business Helsinki - keksintöworkshop. Tähän tulee ostaa erillinen lippu rekisteröinnin kautta.

Iltapäivällä myös kansainvälistä koulutusta kun "Boo" S. Narashima Boopathi pitää kaksi koulutusta. Klo 13-16 on Intellectual Culture Workshop ja klo 16:30-18 on How to do business in India. Be prepared for the World Conference 2018 in Goa, India. Ilmoittaudu tästä.

Ohjelmassa on myös perinteinen Start-kouluts ja First Timers cocktails' ensikertailaisille sekä uutena Last timers gini-tasting viimeistä kertaa kansallisessa kokouksessa oleville! Näihin tulee ilmoittautua etukäteen: Start+First Timers ja Last timers.

Lauantain puhujat ja koulutukset

Alla esittelyjä puhujista.

Työn ja johtamisen murros -workshop vaatii ennakkoilmoittautumisen. Katso lisätiedot täältä.

Harry "Hjallis" Harkimo

La 13.10. klo 14:15-15:00

"Olen kokenut monta kertaa miltä tuntuu elää veitsenterällä, lähellä konkurssia. Olen epäonnistunut bisneksissä. Mutta taas toisaalta tiedän myös miltä tuntuu tehdä huomattavia voittoja. Niinpä on tietysti helppo hehkuttaa kasvuyrittäjille kuinka hienoa yrittäminen voi olla. Mutta tappiot ja voitot herättävät tunteita vain hetken. Kestävä motivaatio yrittäjäksi tulee jostain ihmisen sisältä, jos siinä on mukana innostus omia projekteja.

Jos haluamme vaikkapa Suomen menestyvän, ainakin joidenkin pitää olla rohkeita. Emme voi tyytyä siihen mitä meillä jo on. Muuten käy huonosti.

Rohkeutta on uskoa asiaansa, toimia ja tehdä niin kuin uskoo olevan oikein."

Erik Bertrand Larssen

La 13.10. klo 13:15-14:00 in English

Mikä erottaa voittajan toiseksi parhaasta? Tämä on yksi kysymyksistä, johon Erik Bertrand Larssen pyrkii antamaan vastauksen ensimmäisessä kirjassaan. Erik on taloustieteen maisteri, bestseller-kirjailija ja Norjan johtava suorituskyvyn valmentaja urheilu- ja yritysmaailmassa. Hänen kirjoja on myyty yli 450 000 kappaletta 13 eri kielellä.

Erik oli nuorena luokkansa pienin lapsi ja luokkakaverit jättivät hänet leikkien ulkopuolelle. Hän luki tarinoita huippu-urheilijoista, keksijöistä ja poliitikoista, jotka tekivät jotakin ainutlaatuista. Erik löysi motivaationsa siitä, että monilla roolimalleilla oli karkea lapsuus ja ohuet mahdollisuudet menestykseen.

Tänä päivänä Erik valmentaa ihmisiä ja yrityksiä kohti parempaa suorituskykyä. Hänen asiakkaita ovat muun muassa olympiaurheilijat sekä yritysjohtajat tunnetuista kansainvälisistä yrityksistä, kuten Microsoft, Boston Consulting Group ja StatOil. Hänellä on monialainen kokemus liiketoiminnasta, sotilaallisesta koulutuksesta ja huippu-urheilusta. Tämä on antanut hänelle laajan näkemyksen siitä kuinka jokainen voi menestyä pienien muutoksien myötä.

Keynote pidetään englanniksi.

Osta Erikin uusin teos Vahva erikoishintaan 19,90€ (norm. 24,90€) koodilla KASVA2018 osoitteesta https://bazarshop.fi/sivu/tuote/?id=2154052

Evon Söderlund

La 13.10. klo 10:00-10:45 in English

Evon Söderlund on monelle tuttu Taivas+Helvetti -kirjoista. Hänen tarinansa innostaa, kannustaa ja inspiroi! KASVA! -vaalikokouksen Key Note Speaker on nuori ja kunnianhimoinen Evon Söderlund, tapahtumahotelli Huoneen perustaja ja toimitusjohtaja.

HUONE on maailman ensimmäinen tapahtumahotelli, jolla on kunnianhimoiset kasvusuunnitelmat. Helsingissä ja Singaporessa toimiva Huone aikoo avata kymmenen uutta toimipistettä seuraavan kahden vuoden sisällä.

Erinomainen esimerkki kaikille palveluyritysten kansainvälistymisestä kiinnostuneille.

Keynote pidetään englanniksi.

Elina Koivumäki

La 13.10. klo 11:00-12:00

Vain 26-vuotiaana asianajotoimiston osakkaaksi, 17 vuoden menestyvä ura kasvavassa yrityksessä ja sitten yhtäkkiä hyppy yrittäjäksi vuonna 2016. Mikäs nainen tämä on?

Elina Koivumäki on ehkä Suomen sosiaalisin juristi, hän bloggaa, tekee podcasteja ja puhuu ammatikseen. Mm. Tapahtumahotelli Huoneen ja Kyrö Distillery Companyn osakkaana Elinaa kiinnostaa hallitustyöskentely ja aktiivinen omistajuus sekä elinikäinen oppiminen.

Elinan tarinasta moni nuorkauppakamarilainen tulee saamaan uusia ajatuksia omalle ura- tai yrittäjäpolulleen. Elina lähti jo nuorena määrätietoisesti tavoittelemaan unelmiaan ja hakemaan vastuullisia paikkoja. Hänen tarinansa osoittaa meille kuinka merkittäviä verkostot, uusiin ihmisiin tutustuminen ja heidän tutustuttaminen toisiinsa on.

Elinan asiantuntijuus on laajaa liiketoiminnan kehittämisestä ja digitalisaatiosta asiakaskokemuksen parantamiseen sekä markkinointiviestinnän konsepteihin ja henkilöbrändäykseen, josta hän on itse kävelevä esimerkki. Ja moni varmasti tunnistaa Elinan erityisesti uuden tietosuoja-asetuksen guruna.

Kannattaa tulla kuuntelemaan tämän säteilevän naisen tarinaa omasta intohimostaan ja siitä, miten sen saa rohkeasti toteutettua omassa työelämässään! Tutustu Elinaan lisää: www.elinakoivumaki.com

Peter Fagerholm - Resepti kansainväliseen kasvuun, Friends & Brgrs:n tarina

La 13.10. klo 13:30-14:15

Friends & Brgrs on Suomen suurin hampurilaisketju premiumburgereissa ja yksi maailman ensimmäisistä Fresh Casual -ketjuista. Yritys tunnetaan pyrkimyksestään käyttää paikallisia raaka-aineita ja välttää lisäaineita.

Friends & Brgrsin konseptiin kuuluu myös, että ruoka tehdään alusta alkaen ravintoloiden keittiöissä ja siksi kaikilla ravintoloilla on esimerkiksi oma leipomo.

Vuonna 2014 perustetun ketjun nopea kansainvälinen kasvu on osa yrityksen rohkeaa strategiaa. Frankfurtiin keväällä 2019 avattava ravintola tulee olemaan yrityksen kahdeksas ravintola ja toinen Saksassa.

Yrittäjä ja toimitusjohtaja Peter Fagerholm tulee kertomaan
Friends & Brgrs:n mielenkiintoisen tarinan ja reseptit kansainväliseen kasvuun tiukasti kilpailluilla pikaruokamarkkinoilla.

Jussi Venäläinen - Työpäivän optimointi

La 13.10. klo 14:15-15:00

Jotta voit juosta, täytyy sinun ensin osata kävellä. Ennen kuin voit elää tuotteliasta elämää, on sinun kyettävä toteuttamaan yksi tehokas päivä, jota monistaa. Puheenvuorossaan Jussi pureutuu siihen, kuinka toteuttaa optimoitu työpäivä ja saada asioita aikaan vapaa-ajasta tinkimättä.

Päätyönään Jussi on Suomen laajimman pakopeliyrityksen, Mysteerin, toimitusjohtaja ja on lisäksi taustalla mukana useissa yrityksissä hyvinvoinnista rakennusalaan. Sarjayrittämisen ohessa Jussi on intohimoinen itsensä kehittäjä ja ajankäytön kouluttaja. Hänen visionaan on luoda parempaa elämää auttamalla ihmisiä olemaan oman tarinansa sankareita. Lisää Jussiin ja hänen ajatuksiinsa voi tutustua www.jussivenalainen.fi

Jari Kaitera - Luo oma digitaalinen koulutus workshop

La 13.10. klo 09:30-10:15

TWID Oy:n perustaja & CEO Jari Kaitera tulee vetämään workshopin KASVA!-kokoukseen. Jarilla on 20 vuoden kokemus B2B-ohjelmistoliiketoiminnan kasvattamisesta ja kansainvälistämisestä. Viimeiset seitsemän vuotta Jari on vetänyt TWID Oy:tä, joka erikoistuu digitaalisen yrityskoulutuksen ohjelmistoratkaisuihin

Tämän workshopin jälkeen tiedät:

- Miten digitaalinen koulutus auttaa boostaamaan liiketoimintaasi

- Miksi juuri nyt on oikea aika aloittaa

- Miten pääset nopeiten ja helpoiten liikkeelle digitaalisen koulutuksen parissa

- Mitkä ovat yleisimmät virheet ja miten pystyt välttämään ne

Arttu Taponen - Valamon viskin tarina

La 13.10. klo 13:30-14:15

Ilomantsilainen Hermannin Viinitila Oy perustettiin 1989, ollen lajissaan yksi Suomen vanhimpia. Läpi yhtiön historian eri innovaatiot niin tuotteiden kuin toimitatapojen osalta ovat olleet vahvassa roolissa.

2010-luvulla yhtiö sai uutta verta, kun osakkaiksi liittyivät Taposen veljekset Samuli ja Arttu. Lukuisia palkintoja kahmineen yhtiön viimeisin saavutus tuli keväällä alan arvostetuimpiin kilpailuihin kuuluvan World Spirits Awardsin myöntäessä Arctic Blue Ginille tuplakultaa ja maailman parhaan ginin tittelin.

Nykyisin markkinointijohtajana toimiva Arttu saapuu KASVA!-kokoukseen kertomaan – nykyisin Nordic Premium Beverages -nimen alla tunnetun – yhtiön tarinaa Suomen tiukan alkoholilain vastatuulessa luovien. Luvassa on asiaa erityisesti markkinoinnista, uuden brändin perustamisesta sekä kokonaan uuden tuotekategorian lanseeraustyöstä.

Herrainpukimo - Miesten business pukeutuminen workshop: vaatteilla viestiminen ja täydellisen vaatekaapin sisällön rakentaminen

La 13.10. klo 10:30-12:30

Mitä viestit ulkonäölläsi asiakkaille? Miten pukeutua oikein asiakastilanteisiin? Miten etikettejä noudatetaan ja miten niitä voi rikkoa? Miten vaatekaappi kannattaa rakentaa?

Pukukoodien etikettien lisäksi koulutuksessa käydään läpi periaatteet, joiden avulla jokainen voi rakentaa strukturoidusti henkilöbrändiään tai omaa työtään tukevan garderoobin sisällön - ja näyttää arjessa aina särmältä.

Koulutuksen vetäjä Tuukka Simonen on Herrainpukimon perustaja

Tuija Kauppinen - Naisten bisnespukeutumista tyylillä

La 13.10. klo 11:30-12:30

Tuija Kauppinen on toiminut bisnespukeutumisen kouluttajana ja tyylikonsulttina jo lähes 10 vuotta. Hän perusti yrityksensä Tuija K Designing People vuonna 2009, kun Suomi sukelsi taantumaan, ja on yhä pinnalla nyt, kun talous porskuttaa paremmin.

Hänellä on myös taustaa ulkomailla ja vuonna 2014 hänet valittiin Helsingin Yrittäjänaiseksi. Tässä naisille suunnatussa businesspukeutumisen koulutuksessa käydään läpi, miten suhtautuminen pukeutumiseen on näinä vuosina muuttunut ja mihin suuntaan ollaan menossa.

Sijoittajien käyttäytyminen kasvun esteenä

La 13.10. klo 10:30-11:15

"Sijoittajat tekevät aina rationaalisia päätöksiä, jotka perustuvat pelkkiin faktoihin ja saavuttavat näin erinomaisia tuottoja. Tai sitten eivät."Sijoittajan käyttäytyminen KASVUn esteenä, sijoitusjohtajat Timo Teivaanmäki ja Petri Alatalo, Handelsbanken

Yksityistä Coachingia maksutta - Täynnä!

Oletko miettinyt, mitä coaching tarkoittaa? Tai pohditko, sopisiko se avuksi sinun työtilanteeseesi? Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla coachingia sertifoidun business coachin – koulutusta käyvän kokeneen esimiehen ja entisen JC:n ohjauksessa. Sini Saarenheimo tarjoaa neljälle profiilitaan sopivimmalle KASVA! –kokouksen osallistujalle mahdollisuuden 4 kerran coachingiin. Kunkin coaching-kerran pituus on n. 1 tunti ja ensimmäinen coaching kerta toteutetaan KASVA-kokouksen yhteydessä lauantaina Clarion –hotellin tiloissa.

Coaching on yhteistyösuhde, jossa coach auttaa coachattavaa maksimoimaan henkilökohtaisen ja ammatillisen potentiaalinsa ja saavuttamaan määritellyt tavoitteet ottamalla täydemmin käyttöön voimavaransa. Coach haastaa valmentavan otteen kautta coachattavaa itseään löytämään parhaat ajattelu- ja toimintatavat kuhunkin tilanteeseen. Business coachingissa coachattavan henkilökohtaisten tavoitteiden lisäksi prosessia määrittävät myös organisaation tavoitteet. Sini opiskelee coachiksi systeemisellä metodilla, jossa erityistä huomioita kiinnitetään tehtävien muutosten vaikutukseen muihin tekijöihin organisaatiossa.

Sini Saarenheimo on Keskuspuiston nkk:n kunniajäsen ja on toiminut vaativissa esimies- ja palvelujohtamistehtävissä Helsingin yliopistossa yli 11 vuotta. Tällä hetkellä Sinin alaiset ovat itsekin esimiehiä. Vuonna 2017 Sini valittiin Helsingin yliopiston vuoden esimieheksi. Lisäksi Sinillä on taustaa yritysmaailmasta asiantuntijatehtävissä.

Jos kiinnostuit coachingista ilmoita kiinnostuksestasi Sinille (sini.saarenheimo(at)gmail.com) 30.9 mennessä kertomalla lyhyesti itsestäsi ja tehtävästä, jossa toimit (esimiesrooli, asiantuntijarooli, muu rooli) ja motivaatiostasi, miksi Sinut pitäisi valita KASVA! kokouksen coachingiin mukaan.

Senaattoriohjelma

Lauantaina Senaattoreille järjestetään ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua Helsinkiin uudenlaisista näkökulmista. Lisätietoa ja tiedot tarvittavasta varustuksesta ilmoitetaan myöhemmin. Ohjelmaan mahtuu max. 60 osallistujaa. Valitse osallistumisesi senaattoriohjelmaan rekisteröinnin yhteydessä. Senaattoriohjelmaan liittyvissä kysymyksissä ole yhteyksissä Jonna Engblomiin jonna_engblom(at)hotmail.com.

Lastenohjelma

Myös perheen pienimmät on huomioitu. Kokouksen aikana hotellilla toimii Hoivanetin lastenhoitotila, jonne voi jättää lapsen tietyksi aikaa maksutta. Voit myös varata lastenhoidon iltagaalan ajaksi (maksullinen).

Katso lisätiedot ja varausohjeet!

Seuralaisohjelma

Seuralaiset voivat osallistua normaaliin päiväohjelmaan.

IPP ohjelma - Olutmestarin kierros


Miksi yksi olut on vaalea ja toinen tumma, miksi yksi on katkera ja toinen on makean siirappinen, miksi yhdessä oluessa on vain vähän alkoholia, kun toisessa on voltteja kuin viinissä?

Lähde mukaan opintokierrokselle oluen maailmaan. Perehdymme eri oluttyyleihin ja selvitämme mikä oluesta tekee oluen. Paras tapa opiskella maltaista maailmaa on tietysti käytännönläheisesti lasi kourassa!

Tämä rento maistelu sopii niin kokeneelle harrastajalle kuin vasta-alkajalle.

Aika ja kesto: lauantaina 13.10. klo 13–15
Paikka: pienen kävelymatkan päässä valituissa pubeissa. Lähtö Clarionin aulasta.
Hinta: ei erillistä maksua, mutta maisteluoluet omakustannehintaan (n. 5€/kpl, määrä ja jakaminen vapaavalintaista)
Varustus: Normaali siisti pubivaatetus. Varaudu kävelemään ulkona joitain pätkiä.
Vetäjä: Keskuspuiston senaattori, olutmestari Juha Sinisalo, jolla olutharrastus muuttui ammatiksi pari vuotta sitten. Juhan löytää mm. Brewniversen, Perhon Panimon ja 8-Bit Brewingin eturintamasta tai taustajoukoista.

Vain IPP:ille!

Ilmoittaudu tästä!